Microsoft виправила помилку Teams, яка викликала збій в Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft виправила помилку Teams, яка викликала збій в Android

Технології&Авто
258
Microsoft випустила оновлену версію додатку Teams, який раніше викликав помилку в роботі смартфонів під управлінням Android версій 10 і вище. Ця помилка призводила до неможливості зателефонувати за номером «911», який в ряді країн використовується екстреними службами.
Коли на телефоні під управлінням Android 10 і вище є встановлений клієнт месенджера Microsoft Teams, при спробі зателефонувати за номером «911» система показує початок виклику і навіть дає один гудок, після чого зв’язок зі службою так і не встановлюється.
Як уточнили фахівці, це відбувалося тому, що, на відміну від інших додатків, що дозволяють здійснювати дзвінки, Teams при кожному «холодному» запуску створює екземпляр класу PhoneAccount в операційній системі.
Раніше стало відомо, що помилці було присвоєно високий пріоритет, оскільки вона стосувалася виклику екстрених служб, і її рішенням зайнялися одночасно Microsoft і Google. Microsoft вже оновила клієнт, запобігши виникненню помилки в подальшому, однак і Google пообіцяла випустити оновлення платформи — реліз намічено на 4 січня 2022 року.
За словами Google, помилка спостерігається тільки на «невеликому числі пристроїв» і лише в тому випадку, коли користувач не увійшов в обліковий запис в додатку Teams.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас