Samsung придумала годинник з екраном, що обертається і розтягується — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung придумала годинник з екраном, що обертається і розтягується

Технології&Авто
547
Смарт-годинник з екраном, що розтягується, – не найбільш незвичайна ідея інженерів з Samsung. Широкому колу осіб став доступний один з найбільших патентів компанії на вражаючі 113 сторінок, що описує годинник з дисплеєм, що обертається і одночасно розтягується, який до того ж підтримує роботу зі стилусом.
У патенті описуються смарт-годинник квадратної форми з безрамковим екраном і вбудованою в нього камерою. Він також оснащений коронкою, як Apple Watch, що невластиво пристроям Samsung.
Samsung придумала годинник з екраном, що обертається і розтягується
Найцікавіше, що корпус годинника разом з екраном можуть розтягуватися. В результаті годинник може збільшуватися в розмірі в два рази, перетворюючись на невеликий смартфон на зап’ясті. Але і на цьому ідеї південнокорейських інженерів не закінчуються: вони також пропонують зробити цей екран поворотним, щоб він розміщався перпендикулярно або вздовж руки.
Samsung придумала годинник з екраном, що обертається і розтягується
Але тільки здатністю збільшуватися і обертанням екрана все не обмежується. У патенті також йдеться про можливість використовувати разом з годинником стилус, що може бути цілком виправдано з урахуванням невеликого розміру всіх елементів на такому дисплеї.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас