Як покращити кредитну історію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Як покращити кредитну історію

Кредит&Депозит
355
Як покращити кредитну історію
Кредитна історія – основний критерій, який є вирішальним у прийнятті рішення про кредитування позичальника. Якщо вам важливо завжди мати в розпорядженні кредитні кошти, важливо не допускати темних плям у кредитній історії. Тема своєчасного внесення обов’язкових платежів за кредитним договором добре відома, зупинятися на ній немає сенсу. Давайте розберемося – чи можна коригувати кредитну історію у разі прострочення.
Виправити ситуацію допоможе повне погашення боргу, визнання договору таким, що втратив юридичну силу, а також бездоганне виконання кредитних зобов’язань за позиками, оформленими в майбутньому.
Про визнання договору таким, що втратив юридичну силу, говорити не будемо – довго, складно і без кваліфікованого юриста безглуздо. На щастя, є можливість самостійно вплинути на ситуацію, коли необхідно знизити кредитне навантаження. Ось про це ми й поговоримо нижче.
Поліпшення кредитної історії законними, доступними способами:
  • оформлення позики у приватної особи;
  • рефінансування кредитних зобов’язань;
  • пролонгація договору;
  • оформлення мікропозики.
Перший спосіб: оформлення позики у приватної особи, щоб погасити борг, що утворився. Спосіб підійде тільки, коли людина, яка позичає гроші, демонструє лояльне до вас ставлення.
Другий спосіб: пролонгація. Суть полягає в наступному – продовжується дія кредитної угоди, це дозволяє уникнути додаткових прострочень, нарахування штрафів. Дана послуга передбачена компанією E-Groshi – пролонгація доступна протягом 12 місяців з дати кредитування, процентна ставка визначається окремо. Відсутність прострочень по мікропозиках значно покращить КІ.
Третій спосіб: рефінансування. Позичальник оформляє новий кредит, розмір якого дозволяє перекрити існуючі борги. Звичайно, сума до повернення стане більшою, але таким чином можна вирішити фінансові проблеми, що накопичилися, і поліпшити рейтинг з кредитування.
Четвертий спосіб: оформлення мікропозики. Цей метод найпростіший і при цьому ефективний. Для цього потрібно звернутися до МФО і вже через 15-20 хвилин отримати кошти. Наступні позики оформляються швидше. Зазвичай, новим клієнтам надаються безвідсоткові позики. Щоб оформити мікрокредит, необхідно пройти реєстрацію на офіційному ресурсі, вибрати суму, термін та підтвердити дію.
Перша позика в МФО Є-гроші надається під 0%. Дотримуючись термінів погашення, умов договору, надалі позичальник може оформити споживчий кредит та суттєво покращити рейтинг. Головний нюанс, про який необхідно пам’ятати при зверненні до МФО, – беріть лише суму, яку гарантовано вдасться повернути. Цей метод дійсно працює, якщо застосовувати його з розумом.
Також допоможе змінити КІ онлайн позика з переказом на банківську картку в мікрофінансовій організації. Достатньо кілька разів звернутися до МФО та репутація з кредитування збільшиться.
Сім причин скористатися послугами МФО для покращення кредитної репутації:
  • достатньо двох документів – паспорт, ІПН;
  • лояльне ставлення до заявників – як правило, позику отримують всі, хто досяг повноліття;
  • комфортний для клієнтів віковий цензор (у Е-Деньгах віковий діапазон 18-60 років);
  • процедура оформлення максимально спрощена;
  • перша мікропозика безвідсоткова;
  • висока ймовірність отримати позитивне рішення щодо заявки;
    оформлення дистанційне.
Ваша кредитна репутація потребує покращення? Почніть співпрацю з МФО Є-гроші. Навіть за негативного рейтингу завжди залишається шанс отримати мікропозику, чого не скажеш при зверненні до банку, де потенційні клієнти проходять строгу перевірку та наявність боргу знижує ймовірність оформлення позики до нуля. У МФО Е-Деньги видають безпроцентні кредити до 15 тис. грн. – це умови для нових позичальників. Якщо перша мікропозика погашена вчасно та в повному обсязі, ви гарантовано покращите КІ і зможете отримати споживчий кредит.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас