Попит на iPhone 13 нижчий, ніж очікували в Apple — Bloomberg — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попит на iPhone 13 нижчий, ніж очікували в Apple — Bloomberg

Технології&Авто
533
Як передає CNET, Samsung Display розповіла про одну з особливостей OLED-матриці в Galaxy S21 Ultra. У майбутньому підрозділ Samsung Display зможе поставляти ці дисплеї для інших виробників.
У смартфонах дисплеї є основними елементами, які споживають найбільшу кількість енергії від заряду акумулятора. Нова технологія, яка дебютувала в дисплеї актуального флагмана компанії, скорочує енергоспоживання на 16%.
Принцип роботи OLED-матриці полягає в тому, що кожен піксель є самостійним джерелом світла, і яскравість в цьому випадку регулюється частотою їх мерехтіння — чим більше, тим вище ця частота. Однак в компанії придумали, як можна зробити цей алгоритм менш енергоємним.
Оскільки пікселі світяться, тільки коли на них надходить напруга, інженери вирішили спробувати прискорити потік електронів, що проходять через шари дисплея — так у них вийшло збільшити яскравість, при цьому зменшивши енергоспоживання.
«Постійний розвиток дисплейних технологій збільшив потребу в зменшенні енергоспоживання. Сучасні екрани в смартфонах мають високу частоту оновлення і приголомшливу роздільну здатність для ефектного і якісного відображення», — говорить Джихо Бек, керівник маркетингового відділу Samsung Display.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас