Ілон Маск продає свистки Cyberwhistle за $50: першу партію вже розкупили — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск продає свистки Cyberwhistle за $50: першу партію вже розкупили

Технології&Авто
1839
Tesla ще не встигла випустити свою електровантажівку Cybertruck, але вирішила хоч чимось порадувати фанатів. Ілон Маск вирішив продавати свистки. І не звичайні, а в формі електровантажівки.
Генеральний директор Tesla Ілон Маск у своєму Twitter написав про новий продукт компанії – свисток.
«Не витрачайте свої гроші на серветку від Apple. Краще купіть наш свисток», – написав Маск в коментарі до посту.
При цьому на сайті зазначено, що свисток коштує $50 і першу партію повністю розкупили менше ніж за 10 годин. Тепер особливо заповзятливі власники продають їх на eBay за ціною до $2,5 тисяч.
Cyberwhistle, як стверджує мільярдер, не звичайний свисток, а колекційний предмет преміум-класу. Свисток з нержавіючої сталі нагадує по дизайну електромобіль Cybertruck.
На самому сайті описали цей товар так: “Натхненна Cybertruck, обмежена серія Cyberwhistle – це колекційний предмет преміум-класу, виготовлений з нержавіючої медичної сталі. У свистку є функція кріплення».
Що за кріплення – незрозуміло, але, швидше за все, це звичайний отвір для ремінця.
Ілон Маск продає свистки Cyberwhistle за $50: першу партію вже розкупили
Кіберсвисток зроблено у формі вантажівки Cybertruck, яку Маск показав ще в листопаді 2019 року. Кібервантажівку мали почати виробляти в кінці 2021 року. Але компанія перенесла цю дату на 2022 рік.
Це не перший продукт Tesla, який зовсім ніяк не стосується автомобілів, але приносить компанії гроші.
У 2020 році Маск випустив Tesla Tequila – алкогольний напій, який поставляли в пляшці форми блискавки з металевою підставкою. Коштував він тоді $250. Всю партію алкоголю розкупили за кілька годин, а порожні пляшки Tesla Tequila почали продавати на eBay по $500-1000.
Ілон Маск продає свистки Cyberwhistle за $50: першу партію вже розкупили
Пізніше Маск розповів, що напій дуже складно поставляти в Європу і буде простіше випускати порожні пляшки. Так і з’явилася Tesla Decanter – пляшка у формі блискавки за $150. Маск пообіцяв, що в комплекті буде чарка, але на сайті про це нічого не сказано.
«Натхнена текілою Tesla, пляшка є ідеальним штрихом для вашого бару. Цей ексклюзивний колекційний предмет ідеально підходить для будь-якого випадку», – так її описують на сайті.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас