У Кореї представили Kia Niro нового покоління (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кореї представили Kia Niro нового покоління (фото)

Технології&Авто
897
Комплекс нових багатофункціональних споруд у Мілані – це ліс площею 10 тисяч квадратних метрів, який поглинає 14 тонн вуглекислого газу і виробляє 9 тонн кисню на рік. Комплекс зможе самостійно забезпечувати 65% своїх енергетичних потреб, пише Будпортал.
Італійський проєкт реконструкції чинної офісної будівлі та будівництво нового житлового комплексу – це погляд в екологічне майбутнє, де перш за все думають про навколишнє середовище.
Архітектурні студії Diller Scofidio+Renfro та Stefano Boeri Architetti отримали замовлення на реконструкцію покинутою офісної будівлі у Мілані. Ці фірми перемогли у міжнародному архітектурному конкурсі на проєкт реконструкції.

У конкурсі взяли участь 70 груп, що складають загалом 359 фірм з 15 країн. Журі звертало свою увагу на вплив на навколишнє середовище, міську трансформацію району та взаємозв’язок природи та міста.
Проєкт багатофункціонального призначення, який отримав назву “Pirelli 39”, передбачає реконструкцію чинної офісної вежі та будівництво нової житлової багатоповерхівки, яка матиме площу 1700 квадратних метрів. Одна із будівель буде із великою кількістю інтегрованої рослинності. Дві споруди з’єднані мостом, що об’єднає дві вежі. Міст буде служити центром для заходів, шоу та виставок. Тут також планують розташувати біорізноманітну теплицю.
Рослинність розподілена так, щоб флора і фауна змінювали колір у міру зміни сезонів. Будівля – це ліс площею 10 тисяч квадратних метрів, який поглинає 14 тонн вуглекислого газу і виробляє 9 тонн кисню на рік. DS+R та Stefano Boeri Architetti створили структуру, яка зможе самостійно забезпечувати 65% своїх енергетичних потреб.

Комплекс багатофункціональних будівель вважається першим італійським проєктом реконструкції, який відповідає нормам ESG (екологічна, соціальна та урядова практика) та керівним принципам ЄС.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас