Засновник Ethereum запропонував нове використання криптовалюти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Засновник Ethereum запропонував нове використання криптовалюти

Фінтех і Картки
1920
Дані моніторингу ринку, опубліковані trusted Connectivity Alliance (TCA), показують значне глобальне зростання eSIM в 2020 році, при цьому постачання eSIM збільшилися на 83% в річному обчисленні в усьому світі і досягли 309 мільйонів одиниць.
TCA — єдина організація, яка надає кількісний глобальний огляд постачань eSIM, що відображає великий відсоток серед постачальників eSIM в її складі.
Збільшення постачань eSIM в основному було обумовлено випуском нових моделей телефонів, пристроїв IoT і розумних годинників з підтримкою eSIM по всьому світу. Регулювання, таке як європейська ініціатива eCall, також сприяло розширенню розгортання eSIM в автомобілях.
Окрім збільшення поставок eSIM, дані TCA показують, що споживачі та промисловість все частіше використовують функціональність eSIM там, де вона доступна. Про це свідчать транзакції профілю eSIM, тобто кількість завантажень профілю оператора мобільної мережі (MNO) на пристрій, що збільшився більш ніж на 300% в минулому році. Це зростання було підтримано розвитком інфраструктури eSIM. Кількість платформ eSIM Subscription Manager (SM), розгорнутих по всьому світу, які забезпечують віддалене виділення ресурсів і управління життєвим циклом eSIM, збільшилася з 270 в 2019 році до 687 в 2020 році.
«Останні ринкові дані TCA відображають здатність технології eSIM забезпечувати гнучкі можливості підключення та динамічну безпеку, необхідні для задоволення потреб нашого підключеного суспільства як зараз, так і в майбутньому», — коментує Клаус Дітце, голова Ради TCA.
«У зв’язку з триваючим зростанням кількості споживачів, пристроїв IoT і M2M з підтримкою eSIM, а також зі збільшенням використання функцій eSIM, закладаються основи для значного і стійкого зростання. А постійне розширення підтримуючої інфраструктури означає, що ми також можемо передбачити нові бізнес-можливості для зацікавлених сторін завдяки наданню послуг персоналізації eSIM, управління життєвим циклом і безпеки».
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас