День “Ч” і тиждень божевільних знижок – як в АЛЛО проходитиме Чорна п'ятниця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

День “Ч” і тиждень божевільних знижок – як в АЛЛО проходитиме Чорна п'ятниця

Особисті фінанси
3045
Співробітники Служби безпеки (СБУ) заблокували видобуток корисних копалин у Чернігівській області на більш ніж 19 млн грн, повідомила пресслужба відомства. Керівник одного з державних торфовидобувних підприємств видав незаконні накази для видобутку цієї гірської породи.
Для такої діяльності на родовищі був відсутній спеціальний дозвіл на розробку надр. Більше того, земельна ділянка навіть не перебувала на балансі підприємства.
«За висновком профільних експертів, через дії посадової особи було незаконно видобуто понад 70 тис. тонн торфу. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр) КК», — кажуть в СБУ.
Силовики документували протиправну діяльність разом зі слідчими Національної поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури.
Нагадаємо, нещодавно СБУ заблокувала в Києві діяльність угруповання, яке спеціалізувалося на виготовленні і збуті оптових партій наркотиків, психотропних і прекурсорів. За оперативними даними, щомісячний «прибуток» зловмисників становив майже 70 млн грн.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас