Як змінювався попит на IT-спеціалістів у 2021 році, та які зарплати пропонували: до 100 000+ грн/місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як змінювався попит на IT-спеціалістів у 2021 році, та які зарплати пропонували: до 100 000+ грн/місяць

Особисті фінанси
1012
В Україні планують змінити вимоги до декларування цінних паперів. Верховній Раді рекомендують ухвалити відповідний законопроект № 5173.
Про це повідомляє інформаційне управління Апарату В Р.
Таку рекомендацію надав комітет з питань антикорупційної політики.
До другого читання комітет вирішив не включати до декларації як видатки і правочини операції з обміну валют. Також такі операції не потребуватимуть повідомлення про суттєві зміни в майновому стані.
Передбачається і не включати до декларації як об’єкти нерухомості приміщення громадської приймальні народного депутата, якщо воно є державною комунальною власністю і перебуває в оренді або на іншому праві користування.
З переліку осіб, щодо яких проводиться спеціальна перевірка і повна перевірка декларації, виключили радників голови Ради.
«Комітет затвердив порівняльну таблицю і прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти законопроект у другому читанні та в цілому з необхідним техніко-юридичним доопрацюванням», — сказано у повідомленні.
Нагадаємо, Верховна Рада у четвер проведе два позачергових засідання: спікер В Р Дмитро Разумков підписав розпорядження. На одному з них буде розглядатися відповідний законопроект.
У середині квітня ВРУ підтримала за основу відповідний законопроект № 5173.
Крім того, в Україні хочуть за допомогою подачі «нульової декларації» передбачити для громадян так звану податкову амністію. Рада схвалила відповідний законопроект № 5153 за основу.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас