Реєстр великих платників податків на 2022 рік скоротився на 32 компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реєстр великих платників податків на 2022 рік скоротився на 32 компанії

Фондовий ринок
474
Google та іспаномовна медіакомпанія Univision уклали нове багаторічне стратегічне партнерство. Google буде сприяти зростанню портфеля медіа та контенту Univision і допоможе їй стати медіакомпанією майбутнього. Ключову роль в цьому відіграватимуть хмарні обчислення Google.
Відповідно до угоди про співпрацю, Google Cloud допоможе просувати цифрову трансформацію Univision, поглибить відносини Univision з латиноамериканською аудиторією і спільнотами і дозволить їй продовжувати створювати «провідний на ринку» контент для наступного покоління іспаномовної аудиторії.
«Якщо я хочу купити машину, я не хочу купувати чотири колеса, рульове колесо, двигун і двері і намагатися зрозуміти, як все це з’єднати», – сказав генеральний директор Univision Уейд Девіс (Wade Davis).
Крім того, Univision також буде використовувати інші продукти Google, такі як Android, Android TV OS, YouTube, Google Play, Google Ad Manager і Google Search, щоб поліпшити свої функції і враження аудиторії.
Google допоможе Univision інтегрувати кілька платформ цифрового поширення, модернізувати виробничу систему, створити нове сховище даних про клієнтів і перенести ключові корпоративні додатки в Google Cloud. Це дозволить Univision застосовувати штучний інтелект і машинне навчання в своїй бібліотеці, щоб надавати клієнтам попереджувальні і персоналізовані рекомендації. Водночас Univision може налагодити більш тісні рекламні відносини зі своєю аудиторією завдяки аналізу даних.
Повідомляється, що сума угоди перевищує 1 мільярд доларів. Таким чином, йдеться про один з найбільших контрактів на хмарні обчислення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас