Російський «Сбербанк» змінив назву однойменного дочірнього банку в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський «Сбербанк» змінив назву однойменного дочірнього банку в Україні

Фондовий ринок
1801
Експерти назвали найбільш надійні та економічні вживані авто, передає Твоя машина.
Scion xA (2004-2006 років випуску)
Машина отримала відмінний рейтинг надійності, також вона має хорошу комплектацію. Автомобіль недорогий, та й за обслуговування багато платити не доведеться. Однак нестандартна приборка може збентежити, а ось невеликий салон і обмежений вантажний простір – це вже справжні мінуси.
Toyota Avalon (2000-2008 років випуску)
Надійний і безпечний автомобіль з економним споживанням палива. В салоні комфортно, а шуми двигуна і вулиці не відчуваються. Але відвідування автосервісу будуть дорого коштувати, як і ціна авто від 5 тис. доларів.
Honda Fit (2007-2012 років випуску)
Надійна машина, яка не потребує великих грошових витрат. На заправку теж багато грошей не піде – витрата палива невелика. Але варто згадати незручний інтер’єр салону, а сама машина сильно шумить.
Lexus ES (1997-2006 років випуску)
Бездоганна надійність і безпека не залишає сумнівів, що авто треба брати. Також варто додати, що машина тиха. Через ці достоїнства такі машини зазвичай довго експлуатуються, тому на вторинному ринку дуже складно знайти авто в хорошому стані, на відновлення якого не знадобиться багато грошей.
Mercury Grand Marquis (1996-2011 років випуску)
Машина тиха і комфортна, поїздки будуть приносити одне задоволення. Сам автомобіль надійний і міцний, тобто поломки не будуть докучати. Хоча паливо споживається помітно, а розмір підійде не кожному водієві. Зовнішній вигляд теж подобається далеко не всім.
Toyota Camry (2002-2006 років випуску)
Цю надійну машину можна знайти в різних комплектаціях, при цьому у всіх будуть низькі експлуатаційні витрати. Але потужність базового двигуна може засмутити.
Lincoln Town Car (1998-2011 років випуску)
Невбиваєма потужна машина з просторим салоном. Однак палива йде багато, а великі габарити авто доставляють певні труднощі.
Scion xB (2004-2006 років випуску)
Стильний, надійний і при цьому недорогий автомобіль, який, на жаль, майже не зустрічається з маленьким пробігом. Також машина шумна і вразлива до бічного вітру.
Acura TSX (2004-2008 років випуску)
Привабливий як екстер’єр, так і салон. При використанні показує надійність. Обслуговування не вимагає багато вкладень, тим не менш, в запущених випадках може сильно позначитися на бюджеті. Також можуть здатися незручними маленькі задні сидіння.
Хочете купити нове авто, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги за кредитними продуктами і пропонуємо кращі варіанти:
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас