Пенсії через втрату годувальника суттєво зростуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсії через втрату годувальника суттєво зростуть

Казна та Політика
1923
Як повідомляє CNBC, Apple зіткнулася з проблемою нестачі мікрочіпів, яка зупинила роботу сотень технічних компаній по всьому світу.
Через це Apple не зможе виробляти достатньо iPad і Mac для задоволення попиту і втратить $3-4 млрд прибутку в наступному кварталі.
Незважаючи на це, Тім Кук створив майже легендарну операційну групу навколо Apple, яка бронює замовлення на важливі компоненти пристроїв на довгі роки вперед, компанії все ж таки не вдалося уникнути проблем.
Apple очікує, що її продажі в третьому кварталі будуть приблизно на 3-4 млрд доларів менші, ніж вони могли б бути, якби у неї не було проблем з постачаннями. В першу чергу комплектуючих не вистачає для планшетів iPad, ноутбуків і настільних комп’ютерів Mac.
Тім Кук зазначив, що Apple в основному не вистачає “застарілих” чіпів, в яких використовуються більш старі методи виробництва, ніж в процесорах, які служать основою її гаджетів.
Apple також підкреслила, що частково причина дефіциту пов’язана зі зростаючим попитом. Продажі iPad За останній квартал зросли на 79%, а продажі Mac — на 70%, тому компанія не справляється з попитом.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас