Маск вирішив відкрити власний університет у Техасі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск вирішив відкрити власний університет у Техасі

Світ
352
В Україні в неділю, 2 травня, відзначатимуть Великдень. При цьому святкування проходитиме в умовах карантину.
Київ. Столиця офіційно вийде з “червоної” зони карантину напередодні Великодня – 1 травня. Київ відразу перейдуть в “жовту” зону, де діють найм’якші карантинні обмеження. При цьому будуть скасовані жорсткі обмеження, серед яких проїзд у громадському транспорті по спецпропусках, відновлять роботу установи торгівлі, ТРЦ, ринки, ярмарки, кафе, ресторани і фітнес-центри.
Харків поки знаходиться в “червоній” зоні карантину. Хоча в міськраді кажуть, що ситуація з COVID покращилася і місто скоро повинні вивести з локдауну, який і без того досить м’який – робота громадського транспорту не припинялася, дозволена робота ринків, де продукти харчування складають більше ніж 60%.
За словами секретаря міськради Ігоря Терехова, додаткові обмеження на Великдень і 9 травня в Харкові вводити не планують.
“У нас буде тільки одна вимога – надягати захисні маски, дотримуватися соціальної дистанції, берегти себе і оточуючих”, – заявив Терехов.
Львів. Місто перейшов у “жовту” зону карантину ще 26 квітня. У зв’язку з цим зняли і ряд обмежень – дозволили роботу ТРЦ, магазинів всіх видів, кафе і ресторанів, театрів, музеїв. Однак зберегли заборону на проведення масових заходів і роботу нічних клубів.
Незважаючи на ослаблення карантину, місцева влада відмовилася від проведення масових заходів на Великдень. В міськраді закликали громадян відмовитися від походу в храми і дивитися богослужіння онлайн. Освячення пасок проводитиметься лише на вулиці.
Одеса. Одеса також вже перейшла з “червоної” в “жовту” зону карантину, проте масових заходів на Великдень в місті також не планується. Як зазначав напередодні голова обласної поліції Олег Бех, для забезпечення контролю над дотриманням карантину в місто будуть звезені правоохоронці, в тому числі і з інших областей.
Також одеситів закликають відмовитися від походів у храм, дивитися богослужіння онлайн. Якщо ж віряни таки прийдуть до церкви, вони повинні бути в масках, дотримуватися дистанції і не цілувати ікони.
Дніпро. Місто знаходиться в “помаранчевій” зоні карантину, проте місцева влада ніяких додаткових обмежень вводити не будуть. При цьому закликають жителів відмовитися від відвідування храмів і церков, і дивитися богослужіння онлайн.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас