«Жовта» зона карантину скоротилася — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Жовта» зона карантину скоротилася

Казна та Політика
418
Середа, 5 травня. Там, де доходи, іноді не обійтися без розлучень.
Найдорожче розлучення світу? Засновник однієї з найбільших компаній Microsoft Білл Гейтс розлучається зі своєю дружиною. І це після 27 років шлюбу. Зараз Гейтс займає четверту сходинку серед найбагатших людей світу зі статками в $ 146 млрд. Що ж буде ж з цими грошима далі. Зазначимо, Гейтсів називають чи не головними популяризаторами благодійності у світі.
Активи Банку оцінили в 9 грн. Активи збанкрутілого банку «Аркада» оцінили в 9 грн. Збанкрутілий банк заявив про знецінення основних активів свого Фонду банківського управління (ФБУ) — Пенсійного фонду банківського управління з фіксованою винагородою, Пенсійного фонду банківського управління пайового типу та Дитячого фонду банківського управління.
Конкуренція і зарплата. Аналітики кадрового порталу grc.ua провели дослідження середніх заробітних плат у п’яти найбільших містах України. У столиці найбільша конкуренція серед шукачів роботи (26% всіх актуальних резюме). Середня заробітна плата, яку пропонують роботодавці в регіоні – 30 831 грн. Друге за кількістю вакансій (4,6%) та резюме (3,4%) українське місто — Харків, де середня заробітна плата — 25 362 грн.
«Жовта» зона карантину скоротилася
До речі, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль надав прогноз зростання середньої заробітної плати українців до кінця поточного року на основі економічних показників.
Євробонди України на $ 1,25 млрд. Україна здійснила розрахунки за новим випуском єврооблігацій на $ 1,25 млрд з погашенням в 2029 році. При цьому найбільший попит був з боку інвесторів з Великої Британії, США та країн континентальної Європи.
Нові договори ЖКП. Президент підписав закон, який автоматично переведе мешканців приватних і багатоквартирних будинків на індивідуальні договори з постачальниками комунальних послуг. Виняток становлять тільки постачальники електроенергії та газу.
Тим часом Кабмін зобов’язав претендентів на отримання житлових субсидій подавати декларацію про доходи та витрати.
“Червоного" стане менше. Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення скоротити «червону» зону карантину. Цю зону залишають ще три області. У «червоній» зоні карантину як і раніше залишаються Сумська, Полтавська та Запорізька області. При цьому поїзди відсьогодні їздитимуть по всій Україні без обмежень.
P. s. Не забувайте забрати 20 тис. грн декретних виплат для ФОП. Українці дуже часто відмовляються від того, що належить їм по праву, здебільшого через необізнаність. Але не варто дарувати державі те, що вам належить. Тим більше якщо це формується на основі наших податків. Finance.ua на прикладі жінки-підприємця досліджував, як отримати декретні виплати для ФОП.
«Жовта» зона карантину скоротилася
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас