Як зміняться пенсії наступного року - Лазебна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як зміняться пенсії наступного року - Лазебна

Казна та Політика
1455
На початку минулого року французи представили надкомпактний двомісний електромобіль Citroen Ami, а тепер розробили на його основі вантажний варіант Citroen My Ami Cargo (LCV). В силу своїх характеристик і невеликої вантажопідйомності модель розрахована тільки на доставку замовлень і товарів в межах «останньої милі».
Як зміняться пенсії наступного року - Лазебна
Однак мінімальна вартість і екологічність новинки напевно приверне до неї увагу з боку кафе, інтернет-магазинів, фахівців сервісних служб і кур’єрів служб доставки, які зараз використовують як транспорт електровелосипеди і ДВЗ-автомобілі.
По суті, розробники новинки взяли базовий двомісний Citroen Ami, прибрали звідти пасажирське сидіння і встановили на його місце модульний бокс з полікарбонату з нішами і полицями для зручного перевезення вантажів, посилок, пошти, інструментів і т.д. У підсумку вантажний відсік вміщує вантажі об’ємом 260 літрів і вагою до 140 кг, а весь доступний простір салону містить до 400 літрів корисного об’єму.
У Citroen My Ami Cargo використовується та сама електрична платформа, що і в Citroen Ami. Електродвигун потужністю 6 кВт (8 к.с.) дозволяє розігнати електромобіль до швидкості 45 км/год. Батарея Li-Ion ємністю 5,5 кВтг забезпечує лише 75 км запасу ходу, зате повністю заряджається від розетки 220 В всього за 3 години. Габарити моделі складають 2410×1390×1520 мм, радіус повороту — 7,2 м. Виробник пропонує величезний спектр аксесуарів, а також можливість в заводських умовах нанести на придбані екземпляри фірмові логотипи і кольори.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас