Blue Origin побудує «бізнес-парк» у космосі (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Blue Origin побудує «бізнес-парк» у космосі (відео)

Технології&Авто
272
Американські аерокосмічні компанії Blue Origin і Sierra Space оголосили про плани зі створення на низькій навколоземній орбіті станції під назвою Orbital Reef, яка буде працювати на комерційній основі.
Як йдеться в повідомленні Blue Origin, очікується, що станція почне працювати в другій половині цього десятиліття і «відкриє нову главу дослідження і освоєння космосу людиною».
«Orbital Reef, створена для відкриття безлічі нових ринків у космосі, надасть кожному можливість встановити свою власну адресу на орбіті. Цей унікальний напрямок запропонує дослідницьким, промисловим, міжнародним і комерційним клієнтам конкурентоспроможні за ціною комплексні послуги, включаючи космічні перевезення і логістику», — йдеться в повідомленні.
Відзначається, що станція буде використовуватися як «бізнес-парк змішаного використання» в космосі, а її інфраструктура зможе забезпечувати потреби різних орендарів і відвідувачів.
Розроблена бізнес-модель Orbital Reef передбачає, що нею зможе скористатися широке коло клієнтів, зокрема космічні агентства, високотехнологічні компанії, ЗМІ та туристичні компанії, суверенні держави без космічних програм, так само як і індивідуальні особи — підприємці та винахідники.
За матеріалами:
Build Portal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас