Скільки отримують робітники за одне замовлення (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки отримують робітники за одне замовлення (дослідження)

Особисті фінанси
2092
З початку року і до середини жовтня 2021 року українці активно робили ремонти: попит на послуги фахівців з ремонтних та оздоблювальних робіт зріс на 40% порівняно з аналогічним періодом минулого року.
Finance.ua як портал, що стежить за ринком праці, дізнався у онлайн-сервісу замовлення послуг Kabanchik, яких фахівців шукали в цей період, і скільки майстри просили за свої послуги.
Які майстри в топі:
  • найактивніше в мережі замовляли встановлення і ремонт вікон. У порівнянні з минулим роком попит на ці послуги зріс на 67%. Незважаючи на їх популярність, середній чек не змінився — 1200 грн за замовлення. Сумарно за рік на послуги з встановлення та ремонту вікон українці витратили 5,5 млн грн;
  • на 41% зросла кількість замовлень на встановлення і ремонт дверей. Незважаючи на підвищення попиту, середній чек просів на 3% — 1200 грн за замовлення.
  • щоб укласти підлогу (лінолеум, паркет або ламінат), утеплити підлогу і виконати стяжку українці замовляли послуги майстрів з підлогових робіт. Затребуваність цих фахівців зросла на 37%, а середній чек на 12% – 3700 грн за замовлення;
  • також затребувані і малярні роботи – у порівнянні з минулим роком попит на малярів підскочив на 40%. В середньому одне замовлення обходиться в 3400 грн — на 35% більше, ніж минулого року.
Кому платили найбільше? Аналітики відзначають, що ціни на послуги майстрів можуть варіюватися і залежать від обсягу і строків виконання роботи. Однак у загальній статистиці більш затребуваними стали фахівці з покрівельних робіт — їхні послуги в цьому році замовляли на 48% частіше, ніж у минулому. Однак незважаючи на попит, середній чек не змінився і досі залишається найвищим серед фахівців робітничих професій — 8 тис. грн за замовлення.
Затребуваність зварників збільшилася на 45%, а середній чек підскочив на 15% — 2300 грн за одне замовлення.
Шукали в мережі і різноробочих — кількість замовлень на їхні послуги збільшилася на 63%, але середній чек залишився на рівні минулого року — 1 тис. грн за замовлення.
До речі, про цікаві вакансії і зарплати на ринку праці ми також пишемо в телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь і ви! 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас