Названо найкращий аеропорт Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найкращий аеропорт Європи

Фондовий ринок
1581
Міжнародна рада аеропортів (ACI) визначила Міжнародний аеропорт «Стамбул» як «Найкращий аеропорт Європи» в категорії аеропортів з пасажиропотоком понад 40 млн і «Доступний аеропорт».
Нагороди були вручені на 17-й церемонії ACI Europe Awards, повідомили Укріфнорму в пресслужбі Міжнародного аеропорту «Стамбул».
«У цей надзвичайний і складний час, в якому опинилася наша галузь, аеропорт „Стамбул“ продемонстрував велику витривалість, зосередившись на інвестиціях та інфраструктурі. Факт, що вони виграли не одну, а дві нагороди — „Найкращий аеропорт“ і „Доступний аеропорт“, свідчить про те, що вони зберігали неперевершену гостинність до своїх пасажирів, не відмовляючись від своїх довгострокових цілей для свого бізнесу і спільноти», — сказав генеральний директор ACI Europe Олів’є Янкович.
Міжнародна рада аеропортів відзначила заходи, вжиті аеропортом «Стамбул» для безпеки пасажироперевезень в умовах пандемії.
«Хоча авіаційний сектор був одним з тих, які найбільше відчули негативні наслідки пандемії COVID-19, що кинула величезний виклик світу, аеропорт „Стамбул“ отримав визнання за управління в умовах кризи і забезпечив продовження перевезень і продажів на оптимально можливому рівні», — йдеться в обґрунтуванні номінації.
Нагорода «Доступний аеропорт» була отримана завдяки доступності та концепції безбар’єрного аеропорту, закладеної ще на етапі проєктування, а також різноманітним послугам для пасажирів.
«Коли почалася пандемія, ми були аеропортом, що обслуговував 200 тисяч пасажирів на добу протягом першого року, і швидко просувалися вперед. У той час, коли були тільки вантажні рейси і операції з евакуації, не було можливості виконувати рейси, ми не зупинилися через обставини, а шукали способи забезпечення здорових умов і безпеки для наших пасажирів, а також організації безпечного робочого середовища нашим співробітникам», — сказав на церемонії генеральний директор аеропорту «Стамбул» Кадрі Самсунлу.
Нагороди були вручені головному гендиректору аеропорту «Стамбул» на церемонії, що відбулася 26 жовтня в рамках щорічного Конгресу і генеральної асамблеї Міжнародної ради аеропортів у Женеві.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас