Швидкий онлайн кредит на карту без відмови - як отримати гроші в МФО Кешбері? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Швидкий онлайн кредит на карту без відмови - як отримати гроші в МФО Кешбері?

Кредит&Депозит
561
Швидкі споживчі онлайн-кредити є одним з найбільш популярних продуктів на фінансовому ринку України. Вони допомагають у важкій ситуації звести кінці з кінцями, розв’язати невеликі проблеми або зробити важливу покупку. Одним з лідерів українського ринку термінового кредитування є мікрофінансова організація Cashberry. Як взяти кредит на карту без відмови в Кешбері та чому це вигідно?
Що таке мікрокредит у МФО?
Мікрофінансова організація Кешбері – найбільш простий і надійний спосіб гарантовано отримати онлайн займ на карту терміново без відмови. Розмір позики становить від п’яти тисяч для нових і до п’ятнадцяти тисяч для наявних клієнтів. Термін повернення може становити тридцять днів, але в найбільш критичній ситуації його можна продовжити будь-яку кількість разів без дзвінків і зайвих формальностей, оплачуючи тільки процентні платежі.
Швидкий онлайн кредит на карту без відмови - як отримати гроші в МФО Кешбері?
Іншими перевагами мікропозик від МФО Кешбері є:
  • швидке кредитування – подати заявку й отримати кеш на картку можна всього за 5-10 хвилин;
  • взяти кредит на карту без відмови можна з мінімальними формальностями – позичальнику потрібно тільки ІПН і паспорт;
  • експрес позики надаються клієнтам від вісімнадцяти до шістдесяти п’яти років без застави, поручителів, довідок або інших документів, що підтверджують офіційне працевлаштування;
  • отримати мікропозику без відмови можна навіть при наявності простроченої заборгованості в банку – кредитна історія перевіряється, але суттєвого значення для мікрофінансової організації не має.
Крім того, мікрофінансова організація Сashberry надає супер можливість новим клієнтам отримати онлайн кредити на карту всім без відсотків – перша мікро позика всього під 0,01%.
Як отримати позику на карту без відмови – покрокова інструкція для позичальників
Оформити позику на карту без відмов і поручителів в мікрофінансової організації Кешбері можна всього за п’ять простих кроків:
1. зайти на головну сторінку корпоративного сайту, виставити в кредитному калькуляторі розмір, термін погашення позики та натиснути кнопку “Отримати кеш!”. При цьому справа в калькуляторі користувач відразу побачить розмір процентних платежів, які йому необхідно буде заплатити;
2. зареєструвати особистий профіль, використовуючи номер телефону, адресу електронної пошти та унікальний пароль як ідентифікатори;
3. заповнити просту онлайн-анкету. В анкеті необхідно вказати персональні дані, реквізити паспорта, банківської картки, індивідуальний податковий номер. Чим більш повно буде заповнена анкета, тим більша ймовірність успішного схвалення заявки;
4. верифікувати зазначену в профілі картку – ця процедура проводиться для того, щоб виключити втручання третіх осіб;
5. дочекатися схвалення позики, підписати договір за допомогою унікального коду з СМС-повідомлення й отримати гроші на карту терміново без відмови.
Швидкий онлайн кредит на карту без відмови - як отримати гроші в МФО Кешбері?
Весь процес оформлення не займе багато часу, а при наступних зверненнях заново заповнювати анкету і верифікувати картку не потрібно. Особливу увагу необхідно звернути на інформацію в анкеті – будь-яка помилка або неточність може відразу вплинути на рішення про виділення грошей. При необхідності клієнт мікрофінансової організації Кешбері може звернутися в цілодобову службу підтримки компанії за телефонами «гарячої» лінії або скористатися чат-ботом.
Що необхідно знати новим клієнтам МФО Кешбері?
Перш за все, необхідно пам’ятати про те, що використовувати документи або карту інших людей при оформленні позики категорично забороняється. Якщо у клієнта немає грошей вчасно погасити свою заборгованість – необхідно відразу активувати послугу продовження. А ось прострочена заборгованість в МФО загрожує серйозним штрафом, пенею та передачею інформації в УБКІ.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас