«Червона» зона розширюється з 23 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Червона» зона розширюється з 23 жовтня

Казна та Політика
1592
У Сумській області з суботи, 23 жовтня, встановлюють «червоний» рівень епідемічної небезпеки щодо темпів поширення COVID-19.
Про це повідомив у середу міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов за підсумками засідання Держкомісії з ТЕБ і НС.
Таким чином, з 23 жовтня у «червоній» зоні буде вже 6 областей.
«За результатами Державна комісія вирішила встановити: з 00 години 00 хвилин 23 жовтня 2021 року „червоний“ рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Сумської області, та застосувати на території Сумської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для „червоного“ рівня епідемічної небезпеки», — написав Немчінов у Telegram-каналі.
Карантин для протидії поширенню нового типу коронавірусу в Україні запровадили з 12 березня 2020 року. Потім його неодноразово продовжували і влітку перевили у форму адаптивного карантину.
У межах адаптивного карантину регіони позначаються кольорами — зеленим, жовтим, помаранчевим або червоним рівнем небезпеки поширення COVID-19, залежно від епідемічної ситуації. Зважаючи на «колір» регіону різняться й обмежувальні заходи.
Так, зелений рівень передбачає мінімальні обмеження. Жовтий рівень — за замовчуванням діяв на території всієї країни з моменту введення адаптивного карантину. Помаранчевий рівень — встановлюється після жовтого і свідчить про ускладнення епідемічної ситуації. Червоний рівень — передбачає більш жорсткі обмеження, як це було під час січневого «локдауну».
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас