Суд призначив одеській чиновниці, яку підозрюють у незаконному заволодінні землею, 26 млн гривень застави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд призначив одеській чиновниці, яку підозрюють у незаконному заволодінні землею, 26 млн гривень застави

Казна та Політика
186
Вищий антикорупційний суд призначив Одеській чиновниці, підозрюваній у незаконному заволодінні землею, 26 млн гривень застави. Чиновниця є директором юридичного департаменту Одеської міськради.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Телеграм-канал Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
Чиновниця – одна з підозрюваних у справі про незаконне заволодіння землею територіальної громади Одеси та легалізацію незаконно отриманих доходів. Загалом у справі 16 підозрюваних. Зокрема це – чинний мер Одеси Геннадій Труханов, відомий одеський бізнесмен Володимир Галантерник і екс-прокурор Одеської області Олег Жученко.
“Суд відмовив у задоволенні клопотання детективів НАБУ про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 26 млн 169 000 гривень”.
До 12 грудня 2021 року на директора поклали ряд процесуальних обов’язків: прибувати на першу вимогу до детективів, прокурора, суду; не залишати Одесу без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними у справі. Також їй потрібно здати закордонний паспорт.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас