Яким буде новий Land Cruiser Prado — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яким буде новий Land Cruiser Prado

Технології&Авто
2600
Прем’єра Toyota Land Cruiser Prado нового покоління перенесена на літо 2024 року. Раніше планувалося представити позашляховик роком раніше.
Про це повідомляє японський сайт BestCarWeb.
На рішення керівництва Toyota вплинули кілька причин. По-перше, це, звичайно ж, дефіцит мікрочіпів, що змусив японську компанію зупинити на час кілька підприємств.
По-друге, підвищений попит на новий Toyota Land Cruiser 300 змусив сконцентруватися на випуску саме цього позашляховика. Для виробництва Prado просто немає вільних потужностей.
По-третє, нинішній Toyota Land Cruiser Prado J150 досі популярний, і його випуск залишається рентабельним. Модель представили в 2009 році, і вона протримається на конвеєрі рівно 15 років.
Стали відомі й деякі характеристики Toyota Land Cruiser Prado. Позашляховик побудують на сучасній рамній платформі старшого Land Cruiser 300, і за розмірами він буде порівнянний з нинішньою моделлю.
Яким буде новий Land Cruiser Prado
Розміри нового Toyota Land Cruiser Prado 2024:
  • довжина — 4 825 мм;
  • ширина — 1 885 мм;
  • висота — 1 835 мм;
  • колісна база — 2 840 мм.
Дизайн Toyota Land Cruiser Prado також залишиться знайомим. Швидше за все, від короткої тридверної версії відмовляться і запропонують виключно п’ятидверний варіант.
Яким буде новий Land Cruiser Prado
Позашляховик збереже 2,8-літровий 200-сильний турбодизель попередника. А ось на зміну бензиновим модифікаціям прийде гібрид із 2,5-літровою четвіркою та електромотором. Усі Prado отримають нову 8-ступінчасту автоматичну КПП.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас