З «Кузні на Рибальському» стягнуть понад 47,3 мільйона штрафу — прокуратура — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З «Кузні на Рибальському» стягнуть понад 47,3 мільйона штрафу — прокуратура

Фондовий ринок
368
Приватне акціонерне товариство «Завод «Кузня на Рибальському» заплатить 47,3 млн грн штрафу.
Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.
«Прокурори Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону у Господарському суді м. Києва домоглися стягнення з приватного акціонерного товариства «Завод «Кузня на Рибальському» 47,3 млн грн штрафних санкцій», — ідеться в повідомленні.
Прокурори у суді довели, що в листопаді 2017 року між Міністерством оборони України та приватним акціонерним товариством був укладений державний контракт з оборонного замовлення на виконання комплексу ремонтно-модернізаційних робіт на фрегаті «Гетьман Сагайдачний».
Підприємство свої зобов’язання не виконало, а повернення різниці коштів, сплачених як попередня оплата, та поставку комплектуючих здійснило з порушенням термінів виконання робіт, заявляють в ОГП.
У зв’язку із цим Спеціалізована прокуратура Південного регіону звернулась до суду з позовом про стягнення штрафних санкцій.
«Таким чином, за втручання прокурора забезпечено застосування господарських санкцій через неналежне виконання суб’єктом господарювання державного контракту з оборонного замовлення», — наголошують в ОГП.

Довідка Finance.ua:

  • Господарський суд Київської області задовольнив позов прокуратури А Р Крим і зобов’язав латвійську авіакомпанію Primera Air Nordic сплатити Україні борг у 150 тисяч гривень за надання аеронавігаційних послуг під час польотів над Чорним морем.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас