До кінця 2021 року кількість користувачів 5G досягне 580 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До кінця 2021 року кількість користувачів 5G досягне 580 мільйонів

Світ
270
Компанія Ericsson є світовим лідером з впровадження технологій швидкісного мобільного зв’язку, зокрема технології 5G. Зараз у світі діє понад 160 мереж нового покоління, 50% з яких працюють на технологіях компанії Ericsson, а вже до кінця 2021 року кількість користувачів технології 5G досягне 500 млн осіб.
Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву президента Ericsson в Східній Європі і Центральній Азії Себастьяна Толстого під час другого дня Київського міжнародного економічного форуму, що пройшов 8 жовтня.
Себастьян Толстой зазначає, що на відміну від попередніх поколінь мобільного зв’язку, технологія 5G розроблена переважно для представників бізнесу та підвищення ефективності виробництв. Серед прикладів використання нового покоління зв’язку — технологія «цифрових близнюків», успішно спрацювала на прикладі порту в італійському місті Ліворно. Розвиток сучасної інфраструктури мобільного зв’язку впливає не тільки на ефективність окремих виробництв, а й на зростання економіки в цілому. Для розвитку інноваційної складової економіки, Україна повинна орієнтуватися на кращі світові приклади, а не гаяти час на способи додаткового регулювання галузі.
У контексті України, мова йде про підвищення ефективності роботи відразу кількох важливих галузей національної економіки — добувної, промислового виробництва і сільського господарства.
«Цікаве порівняння України та Польщі, особливо в контексті галузі. Зазначу, що стандарти 3G і 4G Польща ввела відповідно на 11 і 8 років раніше. Цей час Україна втрачала в розвитку технологій, інновацій та ефективного виробництва», — зазначив Толстой.
Президент Ericsson у Східній Європі та Центральній Азії Себастьян Толстой переконаний, що глобальне співробітництво, відкриті кордони та відсутність бар’єрів для розвитку та обміну технологій створює нову якість співпраці та ефективності, прикладом чого є Київський міжнародний економічний форум.
«Ми в компанії Ericsson переконані, що впровадження 5G в Україні – це потужний імпульс і нові можливості для розвитку інноваційної економіки. Не обмежуйтеся Україною, в цифровому світі немає кордонів, мисліть глобально!” — резюмував Себастьян Толстой.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас