Команда китайського університету встановила світовий рекорд часу польоту дронів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Команда китайського університету встановила світовий рекорд часу польоту дронів

Технології&Авто
351
Безпілотний літальний апарат, розроблений китайськими студентами університету, побив світовий рекорд за часом польоту дронів. Про це повідомляє інформаційне агентство Сіньхуа.
Дрон «Feng Ru 3−100», створений студентами Університету Бейхан і Пекінського університету аеронавтики і астронавтики, безперервно літав протягом 80 годин 46 хвилин 35 секунд, побивши попередній світовий рекорд 80 годин 2 хвилини 52 секунди. Він був встановлений в 2014 році «Оріоном», безпілотним літальним апаратом з нерухомим крилом, що працює на нафтопродуктах, дочірньої компанії Boeing Aurora Flight Sciences.
В університеті був представлений сертифікат по встановленню світового рекорду від Міжнародної авіаційної федерації, відомої як FAI.
Китайський дрон має чорний колір, з розмахом крил близько 10 метрів. Він приводиться в дію бензиновим двигуном і після заправки має загальну вагу 60 кг. Він був названий на честь «батька китайської авіації» Фен Ру.
Рекордний політ був здійснений в Сюйчані, провінція Хенань в центральному Китаї. Літак здійснив обліт на висоті 300 метрів. Дозаправка в польоті заборонена.
За даними університету, команда з розробки дронів складається з 25 студентів різних класів і спеціальностей. Середній вік учнів — менше ніж 20 років.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас