Amazon створює розумний холодильник, який буде самостійно замовляти продукти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon створює розумний холодильник, який буде самостійно замовляти продукти

Технології&Авто
295
Amazon розробляє розумний холодильник, який зможе автоматично сканувати свій вміст, щоб визначати, запаси яких продуктів вичерпуються, або чий термін придатності добігає кінця, і самостійно замовляти нові.
Про це повідомляє ресурс Business Insider, посилаючись на надійні джерела.
Пристрій буде використовувати технології комп’ютерного зору, які використовуються в магазинах без продавців Amazon Go.
Розумний холодильник з робочою назвою Project Pulse призначений для відстеження запасів і купівельних звичок, прогнозування товарів, які можуть зацікавити користувача, і автоматичного замовлення товарів. За словами джерела, система зможе автоматично повідомляти користувача, якщо запас деяких продуктів або їх термін придатності добігає кінця. Інші функції включають в себе пропозиції рецептів з продуктів, які залежалися в холодильнику і які потрібно вжити найближчим часом, а також поради щодо здорового харчування.
Відзначається, що Amazon не буде сама виробляти холодильники. Замість цього компанія заручиться підтримкою чинного виробника побутової техніки. Повідомляється, що Amazon вже провела переговори на високому рівні з низкою великих компаній, що виробляють побутову електроніку.
Холодильники будуть поставлятися з попередньо встановленим обладнанням Amazon для комп’ютерного зору, аналогічним до того, що використовується в магазинах Amazon Go.
За словами джерела, новинка може бути доповнена голосовим помічником Alexa, але наразі це не є пріоритетом.
Amazon працювала над проєктом розумного холодильника не менше двох років. Неясно, коли він буде офіційно запущений. Крім того, джерела повідомляють, що все ще існує ймовірність того, що проєкт буде закритий. Представники Amazon ніяк не коментують інформацію про розумний холодильник.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас