Xiaomi запускає «бету» Android 12 для глобальних версій смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi запускає «бету» Android 12 для глобальних версій смартфонів

Технології&Авто
270
Компанія оголосила про старт тестування прошивки на базі Android 12 для міжнародних версій фірмових смартфонів. Розробники зацікавлені в створенні команди бета-тестерів, в розпорядженні яких є певні моделі пристроїв.
Першими взяти участь в бета-тесті новітньої збірки MIUI можуть власники смартфонів Xiaomi Mi11, Mi11i і Mi11 Ultra. Компанія готова прийняти по 200 заявок від власників кожного з цих пристроїв. Для цього буде потрібна попередня реєстрація в програмі Xiaomi Stable ROM.
Серед умов, які висуває Xiaomi до бета-тестерів — вік не менше ніж 18 років, а також активне використання гаджета. Крім того, учасник програми повинен буде регулярно повідомляти розробників про виявлені помилки і збої і ділитися враженнями про роботу MIUI. Подати заявку на участь в бета-тесті можна на офіційному форумі Xiaomi.
Компанія зазначає, що користувачам, які подали заявку раніше, слід повторити процедуру. Що стосується Android 12, то Google, як очікується, випустить стабільну версію мобільної ОС вже 4 жовтня.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас