General Motors почала виробництво електричних фургонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors почала виробництво електричних фургонів

Технології&Авто
320
У січні цього року General Motors організувала новий бренд електромобілів BrightDrop, який в стислі терміни зумів налагодити виробництво фургонів EV600, перші з яких зійшли з конвеєра на цьому тижні.
Першими клієнтами на купівлю електричних фургонів стали компанії FedEx і Verizon.
Що стосується самого EV600, то він являє собою легкий транспортний фургон на електричній тязі. В конструкції передбачений блок акумуляторних батарей, які дозволяють долати без підзарядки до 400 км. Разом з ним GM також випустить модель EV410, яка багато в чому повторює характеристики EV600, але відрізняється більш компактним розміром і менш містким кузовом (близько 11,5 м³ проти 17 м³ у EV600).
BrightDrop уклала контракт на початкове дрібносерійне виробництво електричних фургонів з незалежним виробником з Мічигану, а також переобладнала складальний завод GM CAMI в канадському Інгерсоллі під свої потреби.
Також відомо, що виробництво фургонів EV410 буде організовано в наступному році.
General Motors почала виробництво електричних фургонів
«Виведення наших перших електромобілів на вулиці в рекордно короткі строки перед черговим святковим періодом поставок — найкращий подарунок, який ми могли отримати в цьому році, особливо якщо врахувати проблеми, з якими світ стикається зараз в ланцюжках поставок. Оскільки попит на електронну комерцію продовжує зростати, а наслідки зміни клімату відчуваються як ніколи раніше по всьому світу, вкрай важливо, щоб ми діяли швидко для скорочення шкідливих викидів. Комплексні рішення BrightDrop з доставки покликані допомогти вирішити ці проблеми без зволікання», – заявив генеральний директор BrightDrop Тревіс Кац (Travis Katz).
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас