Боржники за аліменти не будуть отримувати субсидію — Мінсоцполітики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Боржники за аліменти не будуть отримувати субсидію — Мінсоцполітики

Особисті фінанси
541
Деякі особи, які мають заборгованість зі сплати аліментів понад 3 місяці, не матимуть права на отримання субсидії. Крім цього, субсидія не призначається, якщо на банківському рахунку члена домогосподарства є депозит, що перевищує 100 тисяч гривень.
Про це повідомляється на сайті Міністерства соціальної політики.
“Субсидія не призначається, якщо у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які, за даними Єдиного реєстру боржників, мають заборгованість за виконавчими провадженнями про стягнення аліментів понад три місяці”, – йдеться у повідомленні.
Крім цього, субсидія не призначається, якщо на банківському рахунку члена домогосподарства є депозит, що перевищує 100 тисяч гривень, або у власності є транспортний засіб, з року випуску якого минуло менше ніж 5 років (крім мопеда і причепа), та / або більше ніж 1 транспортний засіб, з року випуску якого минуло менше ніж 15 років (крім мопеда і причепа).
Також права на субсидію не мають домогосподарства, якщо будь-хто зі складу домогосподарства або член сім’ї особи з його складу протягом 12 місяців перед призначенням житлової субсидії здійснив операцію на суму, яка перевищила 50 тис. грн.
Не призначається субсидія і особам, які мають прострочену на понад 3 місяці заборгованість з оплати послуг, загальна сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а також якщо громадянин не повернув надміру перераховану (виплачену) суму житлової субсидії за попередні періоди її одержання.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас