Представлено компактний кросовер Citroen C3 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено компактний кросовер Citroen C3 (фото)

Особисті фінанси
647
Finance.ua як сайт, який дбає про ваші гаманці і показує техноновинки, дізнався подробиці про вихід нового кросовера Citroen C3.
Новий C3 – перша модель у сімействі з трьох автомобілів, орієнтованих на міжнародний ринок, розроблених і вироблених в Індії та Південній Америці, які будуть продаватися в цих двох регіонах протягом наступних трьох років.
Це сучасний хетчбек, розроблений з урахуванням потреб і дорожніх умов двох регіонів.
Представлено компактний кросовер Citroen C3 (фото)
Дизайн. Дизайн перегукується з моделями Citroen C4 і C5 X. Характерний дворівневий “світловий підпис” включає в себе фірмовий подвійний шеврон з хромованими смугами, які простягаються у всю ширину автомобіля і завершуються Y-подібними світлодіодними фарами денного світла.
Представлено компактний кросовер Citroen C3 (фото)
При цьому основні фари складаються з двох окремих елементів: габаритні вогні, покажчики повороту і горизонтальні денні ходові вогні зібрані на верхньому рівні, а фари ближнього/дальнього світла в комбінації з додатковими похилими смугами ходових вогнів розташовані на нижньому рівні.
Представлено компактний кросовер Citroen C3 (фото)
Задні ліхтарі отримали оригінальний “світловий підпис”: дві червоні лінії розходяться по всій площі ліхтаря, що візуально перегукується з дизайном передньої оптики

Фото: int-media.citroen.com
Запуск моделі заплановано на першу половину 2022 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас