Перші серійні електромобілі Lyriq марки Cadillac розкупили менше ніж за 20 хвилин (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перші серійні електромобілі Lyriq марки Cadillac розкупили менше ніж за 20 хвилин (фото)

Технології&Авто
2531
Попередні замовлення на електричний кросовер Cadillac Lyriq відкрилися 18 вересня 2021 року, і вже менше ніж за 20 хвилин всі доступні машини у виконанні Debut Edition були зарезервовані покупцями.
Про це повідомили на офіційному сайті Cadillac.
Зазначено, що люксовий електричний позашляховик довжиною 5 метрів на старті продажів покупцям запропонували в єдиній багато оснащеній комплектації Debut Edition.
Через 19 хвилин після початку прийому попередніх замовлень на офіційному сайті Cadillaq з’явилося повідомлення, що всі доступні для бронювання машини зарезервовані.
Водночас компанія не розголошує кількість кросоверів, які були доступні для замовлення, але зазвичай в таких випадках “вітальна” версія має тираж від 1500 до 5000 машин.
Нагадаємо, Cadillaq Lyriq було представлено в квітні 2021 року. Силова установка складається з єдиного електромотора, встановленого на задній осі. Він розвиває 340 кінських сил і 440 Нм. Пізніше обіцяно повнопривідну версію з двома електромоторами.
Як зазначається, електромобіль комплектується батареєю ємністю 100 кВт/год, що має забезпечити до 480 км на одній зарядці. Бортовий зарядний пристрій має потужність 19,2 кВт. При цьому підтримується зарядка постійним струмом від терміналів потужністю до 190 кВт.

Повідомляється, що ціна на Cadillaq Lyriq у виконанні Debut Edition стартує з близько $59 тисяч. Як і личить при запуску нової моделі, дана версія має найбільш багате оснащення. Так, в комплектацію Debut Edition входять скляний дах, медіасистема з 33-дюймовим екраном, аудіосистема з 19 динаміками, автопарковщик, адаптивний круїз-контроль і багато іншого.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас