Компанія з Нідерландів може почати працювати в Білгород-Дністровському порту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія з Нідерландів може почати працювати в Білгород-Дністровському порту

Фондовий ринок
380
Керівники ДП «Білгород-Дністровський морський торговельний порт» та нідерландської компанії Bontrup обговорили перспективи використання потужностей порту для перевалки вантажів.
Про це пише видання Порти України.
В. о. директора «Білгород-Дністровського морського торгового порту» Оксана Кіктенко провела зустріч з керівництвом Bontrup.
На зустрічі обговорювалася можливість будівництва виробничих потужностей компанії в місті Білгород-Дністровський з перспективою надалі використовувати можливості порту для перевалки власних вантажів.
Кіктенко розповіла про плани приватизації порту найближчим часом, в якій однією з головних умов буде обов’язкове збереження профілю підприємства.
Bontrup створена Францем Бонтрупом більше ніж 50 років тому, спеціалізується на бізнесі в галузі сировини, логістики та сільського господарства.
Зокрема, в Україні їй належить «Голландська аграрна компанія» (Bontrup Ukraine), яка обробляє земельні ділянки в Глухівському та Шосткинському районах Сумської області загальною площею 22 тис. га, а також займається розведенням молочної худоби.
Крім того, Bontrup планує реалізувати інвестиційний енергопроєкт в Чорнобильській зоні відчуження в рамках реалізації Концепції «зеленого» енергетичного переходу України.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас