Серія realme 9 вийде тільки у 2022 році через брак мікросхем (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Серія realme 9 вийде тільки у 2022 році через брак мікросхем (фото)

Технології&Авто
304
realme зазвичай випускає два «пронумеровані» сімейства телефонів щороку, це вже традиція, яка почалася з найперших запусків. Вона запустила realme 1 і 2 у 2018 році, серії realme 3 і 5 у 2019 році і лінійку realme 6 і 7 торік, пише root-nation.
В цьому році була запущена серія realme 8, а також перший планшет бренду realme Pad, тож можна було подумати, що сімейство realme 9 з’явиться пізніше у 2021 році. На жаль, генеральний директор realme в Індії та Європі Мадхав Шет сказав виданню GSMArena, що цього не станеться. Шет назвав глобальну нестачу чипів причиною затримки випуску 9 серії.
«Ми розв’язали цю проблему шляхом тісного обговорення з виробниками чипсетів, і серія realme 9 надійде до користувачів у 2022 році», – сказав виконавчий директор. Однак Шет стверджував, що всі запуски realme, які ще залишилися у 2021 році, пройдуть за планом.
Однак realme – не єдина компанія, на яку вплинула нестача чипів в галузі, оскільки Samsung, мабуть, затримала випуск Galaxy S21 FE саме через цей недолік. Недорогий JioPhone Next, створений в рамках партнерства між Google і Reliance, також, як повідомляється, був відкладений з моменту його анонсу 10 вересня.
Крім уже оголошеного перенесення лінійки realme 9 на 2022 рік, Шет заявив про підготовку запуску безлічі новинок напередодні фестивалю Дівалі (14 листопада): поряд з realme GT Neo 2, асортимент компанії поповниться TV-приставками, пилососами, а бонусом стане зниження цін на хітовий флагман realme GT.
Крім того, топ-менеджер заявив про плани з випуску нового 5G-смартфона в наступному кварталі року (жовтень-грудень). На питання про дефіцит напівпровідників і очікуваного традиційного сплеску продажів в кінці року, Мадхав відповів готовністю компанії задовольнити високий ринковий попит шляхом заготовлених запасів компонентів. При цьому, підкреслив він, realme не йтиме на компроміси і не жертвуватиме якістю лінійки серії 9 навіть у найважчих умовах з браком мікросхем.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас