Xiaomi показала смарт-окуляри з навігацією і телесуфлером (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi показала смарт-окуляри з навігацією і телесуфлером (фото, відео)

Технології&Авто
449
Finance.ua як портал, який дбає про ваші фінанси і знайомить з техновинками, дізнався, що Хіаомі запускає свої перші розумні окуляри.
Компанія приєдналася до Google, Snapchat, Nreal і Lenovo, випустивши розумні окуляри, але, на відміну від продуктів, що продаються цими компаніями, пропозиція Xiaomi не занурює користувача в світ доповненої реальності. Швидше за все, вони схожі на розумні окуляри, що продаються Amazon, Razer, а віднедавна і Facebook.
Втім, Xiaomi заявляє, що її нові розумні окуляри – це не просто додатковий дисплей для вашого смартфона.
Xiaomi повідомляє, що його розумні окуляри важать всього 51 г і мають такий самий вигляд, як звичайні окуляри, що стало можливим завдяки використанню microLED для зменшення простору, необхідного в структурному дизайні окулярів.
MicroLED має вищу щільність пікселів, більш тривалий термін служби, простішу структуру і вищу яскравість, ніж OLED, але при цьому має глибокий чорний колір через те, що його пікселі підсвічуються індивідуально.
Розмір внутрішнього чіпа дисплея становить 2,4 мм x 2,02 мм, а розмір окремих пікселів становить 4 мкм, що дозволяє розмістити його в оправі окулярів.
Щоб можна було бачити контент через розумні окуляри Xiaomi навіть під прямими сонячними променями, компанія вибрала рішення для монохромного дисплея, максимальна яскравість якого становить 2 мільйони ніт.
Функції. Xiaomi позиціонує свої розумні окуляри як “незалежний інтелектуальний пристрій для носіння” з можливістю переміщатися, робити фотографії, діяти як телесуфлер і виконувати переклад тексту і фотографій в реальному часі на додаток до відображення повідомлень і дисплеїв вашого телефону.
Xiaomi показала смарт-окуляри з навігацією і телесуфлером (фото, відео)
Оскільки цей продукт орієнтований на Китай, він інтегрує Xiaomi Xiaoai Assistant як основний метод взаємодії.
Асистент вибирає найважливіші повідомлення з вашого телефону для віддзеркалення, показує номер телефону абонентів на екрані, дороги і карти перед вами і транскрибує звук в текст з перекладом в режимі реального часу.
Характеристики. Розумні окуляри Xiaomi оснащені мікрофонами з подвійним формуванням променя, динаміками, 5-мегапіксельною камерою, світловим індикатором, що попереджає інших, коли камера використовується, чотириядерним чіпом ARM, вбудованою батареєю, сенсорною панеллю, Wi-Fi / Bluetooth. комбінований модуль і ОС Android.
Ціна. Xiaomi не згадала ціни, дату випуску або доступність, цілком ймовірно, що продукт не буде запущений за межами Китаю.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас