У проєкт бюджету планують закласти 600 мільйонів гривень на роботу БЕБ — Мельник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У проєкт бюджету планують закласти 600 мільйонів гривень на роботу БЕБ — Мельник

Казна та Політика
191
На фінансування роботи Бюро економічної безпеки планується закласти близько 600 млн грн у проєкт державного бюджету на 2022 рік.
Про це сказав директор БЕБ Вадим Мельник.
“На сьогодні Міністерством фінансів заплановано близько 600 млн грн на 2022 рік. Достатньо цих коштів чи ні, зараз важко сказати. Ми подали пропозиції, в яких зазначили закупівлю комп’ютерної техніки, автомобілів, засобів зв’язку та багато іншого”, – сказав Мельник.
Він додав, що питання бюджету БЕБ ще буде обговорюватись. Якщо цих коштів буде недостатньо, то, найімовірніше, можуть бути виділені додаткові асигнування, зазначив Мельник.
Нагадаємо, Кабінет Міністрів призначив на посаду директора Бюро економічної безпеки Вадима Мельника, який очолював Державну фіскальну службу з кінця 2020 року. До цього він працював на різних посадах у податковій міліції.
Верховна Рада ухвалила Закон “Про Бюро економічної безпеки України” 28 січня 2021 року. 12 травня Кабмін утворив Бюро економічної безпеки, на яке покладаються завдання із протидії правопорушенням у сфері економіки.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас