Найкращі міста світу, куди можна переїхати через інвестиції (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найкращі міста світу, куди можна переїхати через інвестиції (інфографіка)

Особисті фінанси
3364
Названо найкращі міста для бізнесу та життя в країнах з чинними програмами надання посвідки на проживання (ПНП) за інвестиції.
Відповідний індекс оприлюднила компанія Henley & Partners у партнерстві з аналітичним агентством Deep Knowledge Analytics.
«П’ять міст, що посідають перші місця в рейтингу — Лондон, Нью-Йорк, Сідней, Сінгапур і Цюрих — вказують на широкий географічний діапазон доступних варіантів інвестиційних програм резидентства. На 1-му місці з найвищим результатом зі значним відривом перебуває Лондон з найвищими балами за освітою, безпекою та стабільністю», — йдеться у звіті за результатами дослідження.
Всього в дослідженні оцінювалися 25 міст з 24 країн світу (2 міста в США), які борються за залучення міжнародного капіталу і талантів для відновлення або розвитку економік.
Використовуючи цей інструмент, транснаціональні компанії, підприємці, інвестори, власники бізнесу і професіонали можуть обирати, де найкраще розмістити свою штаб-квартиру, керівників, співробітників і сім’ї в нинішньому і постпандемічному світі.
Як діють програми. Державні програми надання посвідки на проживання через інвестиції діють у 24 країнах світу. Посвідка на проживання може бути як тимчасовою, так і постійною. ПНП дає можливість відвідувати, тимчасово або постійно проживати на території країни, що видала ПНП. Наявність ПНП не вимагає відмови від початкового громадянства.

Довідка Finance.ua:

  • В уряді розповіли, як збираються залучати інвесторів в Україну. Зі слів прем’єр-міністра Шмигаля для збільшення обсягу інвестицій, які вкладаються в Україну, потрібні комплексні зміни: судова, антикорупційна реформи, paperless economy, спрощення бюрократичних процедур, спрощення підключення до мереж.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас