У застосунку «Київ Цифровий» з’явиться сервіс руху транспорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У застосунку «Київ Цифровий» з’явиться сервіс руху транспорту

Особисті фінанси
314
Finance.ua як портал, що піклується про ваші фінанси та стежить за новинками в транспортній системі, дізнався, що нового з’явиться в застосунку «Київ Цифровий».
За повідомленням КП «ГІОЦ» та КП «Київпастранс» розробляється новий сервіс «Рух транспорту», що з’явиться в застосунку «Київ Цифровий».
Сервіс оцифровує дані КП «Київпастранс» про міські зупинки та маршрути, щоб надати їх користувачам у зручному форматі.
Що це дасть. Завдяки новому сервісу користувачі зможуть знаходити в застосунку:
  • потрібні зупинки та маршрути автобусів, тролейбусів і трамваїв, а також слідкувати за рухом транспорту на мапі.
  • пошук можна буде здійснювати за номером маршруту або назвою зупинки.
  • застосунок відображатиме час відправлення транспорту, зупинки на кожному маршруті та інформацію, на якій зупинці можливо здійснити пересадку. Потрібні маршрути користувачі зможуть додати в «Обране», щоб завжди мати їх під рукою.
Розробники готують «Рух транспорту» до релізу в бета-версії. Залучатимуть користувачів, аби вони залишали відгуки про нього, щоб покращувати та доповнювати сервіс, враховуючи пропозиції містян.
Також продовжать удосконалювати сервіси QR-квитків і транспортної карти для зручної оплати проїзду. Наразі QR-квитками в застосунку скористалися близько 5 мільйонів разів, поповнювали транспортні карти понад 2 мільйони разів.

Довідка Finance.ua:

  • «Київ Цифровий» – застосунок, що об’єднав головні міські сервіси. Користувачам вже доступні: поповнення транспортної карти, QR-квитки, оплата паркування, сплата штрафів, повернення евакуйованої автівки з QR-кодом, а також голосування за проєкти Громадського бюджету.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас