5 незвичайних вакансій вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 незвичайних вакансій вересня

Особисті фінанси
773
Finance.ua як портал, що дбає про ваші гроші, розповідає про вакансії, які точно зацікавлять тих, хто не боїться експериментувати.
Переглядач кінофестивалів, кінокритик у KINOLIFE Distribution (Київ). Міжнародна кінодистриб’юторська компанія шукає волонтерів для перегляду короткометражних стрічок з різних країн світу.
Портрет ідеального кандидата: відповідальна та креативна людина, яка любить і розуміє незалежне кіно; добре володіє англійською мовою. Компанія обіцяє: цікавий досвід; рекомендації; участь в івентах компанії та інші бонуси.
Електролог у Beauty studio by German (Дніпро). Студія електроепіляції шукає електролога (майстра з епіляції). Вимоги: медична освіта; бажання навчатися професії; вміння підтримувати розмову з клієнтами на різні теми; відповідальність. Студія пропонує: заробітну плату без затримок – до 18 000 грн; повне безкоштовне навчання усіх тонкощів професії; графік: 2/2.
Біолог у кріосховище в Центр ембріональних тканин «Емселл» (Київ). Компанія клітинних технологій шукає на постійну роботу біолога для кропіткої роботи в кріосховищі стовбурових клітин.
Шукають вмотивованого спеціаліста, здатного каталогізовувати та впорядковувати кріосховище. Вимоги: досвід роботи в кріосховищі; навички роботи в чистих приміщеннях; досвід роботи з програмованими заморожувачами; документування результатів роботи; точність виконання обов’язків.
Оператор дрона/ГІС-фахівець в AST (Київ). Група компаній – один з лідерів галузі, спеціалізується на вирощуванні, переробленні, продажу зернових і бобових культур, оголошує конкурс на вакансію.
Вимоги: досвід використання агро-дронів Dji Agras або аналогів з внесення ЗЗР; досвід роботи в ГІС програмах (ArcGIS) – буде перевагою; досвід управліннями квадрокоптерами; впевнене володіння ПК; спостережливість, аналітичні здібності; здатність до оперативного прийняття рішень; посидючість, старанність; готовність до відряджень; досвід водіння, права категорії «В».
Нутриціолог в «Імбир» (Київ). У вегетаріанську кулінарну школу та вегетаріанське кафе потрібен фахівець. Шукають майстра своєї справи, який поділяє філософію етичного та здорового харчування. Основна вимога – обов’язково бути вегетаріанцем та мати досвід роботи у цьому напрямі.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас