У Данії придумали, як змусити мігрантів працювати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Данії придумали, як змусити мігрантів працювати

Світ
1627
Данія оголосила про нововведення у сфері міграційної політики. Відзначимо, що країна проводить найсуворішу міграційну політику з усіх європейських держав. Про це повідомляє видання The Local.
Прем’єр Данії Метте Фредеріксен оголосила, що мігрантам запропонують працювати певну кількість годин для отримання соціальних виплат.
Про кого йдеться – про іммігрантів, які живуть в країні 3-4 роки і отримують виплати, але не вивчили достатньо данську мову. Такі люди будуть зобов’язані відпрацювати не менше ніж 37 годин на тиждень. В уряді зазначили, що це допоможе мігрантам асимілюватися.
За словами Фредеріксен, люди повинні робити якийсь внесок у життя суспільства, бути корисними і виходити з дому.
У свою чергу міністр зайнятості Петер Гуммельгард підкреслив, що роботу для мігрантів знайдуть, і це може бути будь-яка робота, навіть зі збирання сміття. Мігрантів змусять шукати собі зайнятість через офіси місцевого самоврядування. Втім, такі заходи хочуть застосувати до тих, хто не може знайти постійну роботу в Данії. Поки що план з впровадження нових вимог до мігрантів розглядатиме парламент.

Довідка Finance.ua

  • більшість мігрантів у Данії – це громадяни країн Близького Сходу, Північної Африки та Туреччини, Азії;
  • кількість мігрантів становить 11% населення Данії. З них 20 тисяч осіб будуть змушені працювати, якщо вони хочуть і далі отримувати соціальну допомогу. До того ж Данія вже зняла всі карантинні обмеження всередині країни. Зараз там фіксують низький рівень ускладнень від коронавірусу і смертності.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас