Спорткар Lotus Emira отримав трекову версію GT4 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спорткар Lotus Emira отримав трекову версію GT4

Технології&Авто
272
Нову версію середньомоторного купе зробили на 145 кілограмів легшою за дорожню модель, замінили коробку передач на секвентальну xTrac та додали велике антикрило ззаду. І це ще не всі зміни.
Покупці дорожньої версії Lotus Emira матимуть вибір між 3,5-літровим V6 від Toyota та 2-літровим турбомотором від Mercedes-AMG, тоді як Emira GT4 буде доступна виключно з тойотівським мотором.
Машині з індексом GT4 покладено 3,5-літровий V6 з приводним нагнітачем Harrop TVS 1900. Він продукує ті ж 400 кінських сил, що й агрегат дорожньої моделі, але поєднується з шестишвидкісною секвентальною коробкою передач xTrac і диференціалом підвищеного тертя.
Спорткар Lotus Emira отримав трекову версію GT4
Новими для Emira GT4 стануть кузов з композиту, гальма Alcon та ABS Bosch Motorsport. Підвіски спереду і ззаду – на подвійних важелях, із койловерами Öhlins та стабілізаторами поперечної стійкості, каркас безпеки, шеститочкові ремені безпеки, система пожежогасіння та 96-літровий паливний бак омологовані FIA. При при цьому версія GT4 на 145 кілограмів легша звичайної Emira.
Спорткар Lotus Emira отримав трекову версію GT4
Для сезону 2022 року британський автовиробник планує випустити обмежену кількість Emira GT4, а у 2023 році збільшить обсяг виробництва, якщо на спорткар буд попит. Фізичний дебют трекового спорткара відбудеться до кінця цього року на власній трасі фірми в англійському Хетелі. Тоді ж має бути розкрита і ціна Lotus Emira GT4.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас