Google анонсувала термінал для конференц-зв'язку в Google Meet — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google анонсувала термінал для конференц-зв'язку в Google Meet

Технології&Авто
281
Google представила два термінали, розроблені спеціально для відеозв’язку через Google Meet.
Пристрої Series One Desk 27 і Series One Board 65 виробництва Avocor випускаються в рамках програми Series One. Термінали працюють на процесорі Intel Core i5, який доповнює чіп Google Edge TPU.
Як можна здогадатися за назвою, Series One Desk 27 оснащений 27-дюймовим сенсорним дисплеєм. Є у новинки також вбудовані динаміки, мікрофони і камера. Крім роботи з відеоконференціями, термінал може виконувати функції монітора для ноутбука. З цією метою на задній панелі розміщений роз’єм USB-C, який також здатний подавати до 45 Вт енергії на ноутбук.
Series One Desk 27 може здатися ідеальним рішенням для тих, хто працює з дому, однак пристрій орієнтований на корпоративного користувача. Термінал можна встановити на столі або підвісити на стіну. Його ціна становить $1999. Пристрій виконаний у фірмовому стилі продуктів Google: округлені кути і невеликий саундбар в нижній частині, текстура якого нагадує Google Home Mini.
Термінал працює під управлінням Chrome OS, проте комплектація платформи обмежена тільки функціями Google Meet, тому використовувати його як комп’ютер не вийде. Зате для відеоконференцій тут є широкий арсенал компонентів, що явно перевершує можливості ноутбука.
Google анонсувала термінал для конференц-зв'язку в Google Meet
Камера роздільною здатністю 5 мегапікселів пропонує 100-градусний кут огляду, її можна налаштувати в потрібному напрямку і відрегулювати розмір картинки. Крім того, тут є 8 мікрофонів, завдяки яким і допомозі TPU в ході сеансу відеозв’язку можна позбутися сторонніх шумів.
Дисплей підтримує сенсорне управління, при роздільній здатності 1440p і відношенні сторін 16:9 підтримується автоматичне налаштування кольору і яскравості залежно від умов освітлення.
Google також заявила про партнерство з Cisco, в рамках якого обладнання для Meet зможе працювати в Webex і навпаки. Тому Series One Desk 27 може також використовуватися з системою Webex, а пристрої Webex отримають доступ до Google Meet.
Google анонсувала термінал для конференц-зв'язку в Google Meet
На жаль, подробиці щодо терміналу Series One Board 65 поки що відсутні — він вийде тільки в майбутньому році.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас