Apple розповіла про головні особливості iOS 15 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple розповіла про головні особливості iOS 15

Технології&Авто
1245
Напередодні осінньої презентації Apple опублікувала серію тизерів, присвячених новій версії мобільної ОС. Всі вони з’явилися у фірмовому додатку «Поради».
Повідомлення, що пропонує ознайомитися з головними особливостями прошивки, вже отримали багато користувачів iPhone.
У числі нововведень iOS 15 компанія відзначила такі функції, як режим фокусування для більш продуктивної роботи, розширені можливості центру повідомлень, 3D-карти для обраних міст, а також доступ до галерей фотографій, якими поділилися інші користувачі.
Apple розповіла про головні особливості iOS 15
Крім того, Apple нагадала, що в iOS 15 з’явиться вбудований перекладач, викликати який можна буде практично в будь-яких додатках, і функція організації вкладок в браузері по групах. На користувачів також чекає оновлений додаток FaceTime і функція виділення тексту на фотографіях.
Apple розповіла про головні особливості iOS 15
Раніше під час презентації WWDC 2021 компанія розповіла про десятки нововведень, спрямованих на оптимізацію операційної системи, а також підвищення швидкості її роботи на більшості підтримуваних пристроїв. Загалом, за оцінкою розробників, операційка отримає близько 250 нових функцій. Очікується, що до кінця вересня 2021 року Apple представить фінальну версію операційної системи iOS 15.
Точну дату релізу прошивки компанія оголосить під час презентації iPhone 13, яка відбудеться 14 вересня.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас