Ford скоротить 4 тисячі робочих місць в Індії в рамках реструктуризації бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford скоротить 4 тисячі робочих місць в Індії в рамках реструктуризації бізнесу

Технології&Авто
187
Американський автомобільний концерн Ford Motor Co. скоротить близько 4 тис. робочих місць в Індії у зв’язку з реструктуризацією операцій, йдеться в повідомленні компанії.
Ford також припинить виробництво автомобілів для продажу в країні. Компанія зупинить операції на автомобілебудівному заводі в місті Сананд до четвертого кварталу і на заводі з виробництва двигунів і автомобілів у місті Ченнаї до другого кварталу 2022 року.
У повідомленні компанії йдеться, що вона продовжить випускати двигуни на експорт і надавати клієнтам сервісні послуги, а також здійснювати гарантійний ремонт. При цьому штат компанії в Індії залишиться другим за розміром зарплат.
«У рамках нашого плану Ford+ ми приймаємо тяжкі, але необхідні заходи для досягнення стійкої прибутковості бізнесу в довгостроковій перспективі і розподілу капіталу для зростання і підвищення цінності в правильних сферах», — сказав головний виконавчий директор Ford Джим Фарлі.
«Незважаючи на істотні інвестиції в Індію, Ford зазнав операційних збитків у розмірі понад $ 2 млрд за минулі 10 років, і попит на нові автомобілі виявився набагато слабшим від прогнозів», — зазначив він.
Акції Ford в ході попередніх торгів у четвер дешевшають на 0,8%. За минулі три місяці вони подешевшали на 15,8%, в той час як індекс S&P 500 зріс на 7%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас