У мережі з’явилися перші зображення розумних окулярів від Facebook і Ray-Ban — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У мережі з’явилися перші зображення розумних окулярів від Facebook і Ray-Ban

Технології&Авто
373
Інсайдер Еван Бласс (evleaks) опублікував зображення з фінальним дизайном перших «розумних» окулярів Facebook, розроблених в партнерстві з брендом Ray-Ban.
Окуляри називаються Ray-Ban Stories, і не схоже, що логотип Facebook з’являється де-небудь на продукті, крім коробки.
Головна відмінність Ray-Ban Stories — дві камери на краях оправ, а також кнопка на правій дужці, яка може відповідати за їх управління. Пропонується три варіанти оправи (Wayfarer, Round і Meteor) з тонованими лінзами.
Пристрій нагадує окуляри Spectacles, які виробляються компанією Snap Inc., відомої по месенджеру Snapchat. Вони теж оснащуються двома камерами, підключаються до смартфону і коштують близько $ 380.
У мережі з’явилися перші зображення розумних окулярів від Facebook і Ray-Ban
Генеральний директор Facebook Марк Цукерберг раніше говорив про окуляри, що у них «культовий форм-фактор Ray-Ban, і вони дозволяють робити досить витончені речі». Однак у них немає екранів для функціоналу AR.
Цукерберг сказав, що цей продукт є частиною «шляху компанії до повноцінних окулярів доповненої реальності в майбутньому», і в розробці також знаходяться більш просунуті окуляри AR. Для майбутніх поколінь окулярів, ймовірно, призначений нейронний інтерфейс, який Facebook демонструвала на початку року.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас