НАЗК знайшло порушення в деклараціях нардепа і судді КСУ на мільйони гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАЗК знайшло порушення в деклараціях нардепа і судді КСУ на мільйони гривень

Казна та Політика
366
Нацагентство з питань запобігання корупції виявило ознаки кримінального правопорушення в деклараціях судді Конституційного суду Олександра Касмініна, нардепа Олександра Куницького і двох місцевих депутатів.
Як повідомили в прес-службі відомства, Касмінін вказав недостовірні дані на 2,4 млн гривень. Декларант не вказав відомості про вартість квартири загальною площею 150,5 м2.
Нардеп від Слуги народу Куницький не вказав інформацію про фінансове зобов’язання в розмірі понад 303 тис. шекелів (близько 2,3 млн гривень).
Також кримінальні правопорушення знайшли в декларації депутата Тернопільської облради Алли Стечишин. Вона не вказала в декларації інформацію про кілька земельних ділянок, що належать її чоловікові.
Також порушення знайшли в декларації депутата Бориспільської міськради Олександра Цуканова, його недостовірні відомості – 7,2 млн гривень. Серед інших активів депутат також не вказав земельну ділянку площею 990 м2 і фінансові зобов’язання перед юридичною особою в розмірі 208 тисяч доларів (понад 5 млн грн).
У НАЗК відзначили, що з початку року вже виявили 19 декларацій з ознаками кримінального злочину. Всього виявили недостовірні відомості у деклараціях чиновників на 343 млн гривень.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас