Біткоіни‌ ‌за‌ ‌готівку:‌ ‌в‌ ‌Одесі‌ ‌відкривається‌ ‌відділення‌ ‌BUYBank‌ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Біткоіни‌ ‌за‌ ‌готівку:‌ ‌в‌ ‌Одесі‌ ‌відкривається‌ ‌відділення‌ ‌BUYBank‌

Особисті фінанси
2275
BUYBank реалізує свою стратегію розширення мережі відділень з обміну криптовалют. Тепер продати або купити віртуальну монету в Одесі стало ще простіше: компанія пропонує зручну процедуру обміну біткоіна і інших топових монет за готівку. Які ще переваги приготував сервіс – читайте в статті.
У самому серці Одеси відкривається новий обмінник біткоінів. Відділення на вул. Катерининська, 2 стане другим після центрального офісу в Києві. Тут можна зробити обмін Bitcoin (ВТС), Tether USDT, Ethereum (ETH), Ripple (XRP) і інших монет на готівкові долари або гривні. Крім того, працює зручний онлайн-сервіс, користувачам якого доступні виведення коштів на картки ПриватБанк, Монобанк та інших банків України.
Біткоіни‌ ‌за‌ ‌готівку:‌ ‌в‌ ‌Одесі‌ ‌відкривається‌ ‌відділення‌ ‌BUYBank‌
Що таке BUYBank?
BUYBank – всеукраїнський сервіс обміну цифрових валют. Перше відділення було відкрито в Києві у 2018 році. За цей час команді BUYBank вдалося завоювати довіру клієнтів, які цінують безпеку і вибирають простий і зрозумілий обмін. Уже після першого обміну 95% користувачів сервісу стають його постійними клієнтами.
Коли в BUYBank говорять про безпеку, – це не порожні слова. Усі транзакції проводяться на окремому платіжному шлюзі, що має багаторівневі захисні протоколи від вторгнення ззовні. На відміну від багатьох обмінників криптовалют, платформа гарантує конфіденційність операцій, а також має у своєму розпорядженні великі запаси кріптоактивів і фіатних засобів. У відділенні можна купити ВТС, USDT і інші монети за гривні і долари по актуальному курсу або обміняти цифрову валюту на готівку. Всі розрахунки проводяться через касу. Для клієнтів, які хочуть отримати кошти в іншій валюті, в офісі працює пункт обміну.
Офлайн-обмінник криптовалют в Одесі: оперативно і надійно
Менеджери BUYBank допоможуть зробити обмін і дадуть відповідь на всі питання щодо нього. Щоб продати BTC, USDT або інші токени, потрібно виконати кілька простих кроків:
  • обговорити умови обміну, дізнатися поточний курс і узгодити суму;
  • перевести цифрові монети на криптогаманець, адресу якого надасть співробітник компанії;
  • дочекатися другого підтвердження про включення в блок і отримати кошти в касі.
Зазвичай весь процес займає не більше 15 хвилин. Але швидкість проведення транзакцій залежить від завантаженості мережі, тому якщо ви поспішаєте, не забудьте поставити пріоритетну комісію при відправці.
Якщо ж ви хочете придбати криптовалюту, дійте у відповідності з наступним алгоритмом:
  • озвучте менеджеру кількість токенов, яке плануєте придбати, або суму в гривнях або доларах;
  • надайте номер криптокошелька;
  • зробіть оплату в касі. Після внесення грошей обумовлена кількість цифрових монет надійде на ваш електронний гаманець.
Криптовалюта: вигідна інвестиція
Про придбання біткоіна, ефіріума або іншої цифрової валюти останнім часом не замислюється тільки ледачий. І у такій тенденції є цілком обґрунтовані причини. Події 2020 року довели, що у світі немає нічого постійного. Навіть золото втратило стабільність, хоча уявлялося найбільш надійним активом. На тлі знецінення багатьох світових валют криптоактиви виглядають досить привабливо.
За останній рік вартість ВТС зросла майже в 4 рази. Незважаючи на коливання курсу, вкладники оцінили ривок цифрового золота і стали розглядати його як інструмент страхування ризиків і прибуткове довгострокове вкладення. Більшість криптовалют схильні до волатильності, тому початківці інвестори можуть скористатися нестабільністю курсу і отримати прибуток на продаж або купівлю монет. До того ж завдяки BUYBank, процедура покупки і продажу цифрових активів значно спростилася. Питання щодо обміну можна задати в чаті Telegram або на сайті BUYBank.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас