Asus представила ноутбук-трансформер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Asus представила ноутбук-трансформер

Технології&Авто
522
Компанія Asus представила ноутбук-трансформер ExpertBook B3 Flip з 13 МП камерою.
Ноутбук-трансформер Asus ExpertBook B3 Flip (B3402) оснащений дисплеєм, який може відкриватися на 360°, спеціальним слотом для заряджання та зберігання стилуса, фронтальною вебкамерою з роздільною здатністю HD і 13-мегапіксельною камерою на задній панелі.
Цей пристрій відмінно підійде для роботи або навчання. Поворотне кріплення дозволяє використовувати його не тільки як звичайний ноутбук, але і як планшет. А стилус, що входить у комплект, зручний для створення записів або замальовок від руки прямо на екрані.
Технологія двостороннього інтелектуального шумозаглушення та камери з технологією усунення шумів роблять 14-дюймовий B3 Flip ідеальним пристроєм для онлайн-навчання та відеоконференцій.
Asus представила ноутбук-трансформер
Максимальна апаратна конфігурація ExpertBook B3 Flip включає процесор Intel Core i7 нового 11-го покоління, до 16 ГБ вбудованої оперативної пам’яті і 32 ГБ пам’яті SO-DIMM. А також накопичувач обсягом 1 ТБ. Вбудований модуль Wi-Fi 6, продуктивність якого додатково оптимізована за допомогою технології Asus WiFi Master. Це забезпечує високу швидкість і відмінну якість бездротового з’єднання. А вбудований слот для карт SD і nano-SIM дозволяє підключатися до інтернету через мережу 4G LTE.
Пристрої Asus корпоративної серії ExpertBooks славляться високою надійністю, що відповідає вимогам військово-промислового стандарту MIL-STD-810H. Клавіатура, область під долонями користувача та тачпад ExpertBook B3 Flip володіє особливим антибактеріальним покриттям ASUS Antibacterial Guard. Воно перешкоджає розмноженню мікробів і забезпечує тривалу гігієнічну чистоту поверхні корпусу.
За матеріалами:
Pingvin Pro
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас