Безпровідна зарядка Motorola заряджатиме одночасно чотири смартфони (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безпровідна зарядка Motorola заряджатиме одночасно чотири смартфони (фото)

Технології&Авто
290
Компанія Motorola представила нове покоління повністю бездротової зарядки на великій відстані. Пристрій може заряджати одночасно чотири мобільні пристрої, які знаходяться на відстані до трьох метрів, при цьому зарядний пристрій охоплює кут 100 градусів.
Виробник стверджує, що зарядка може здійснюватися навіть крізь перешкоди, такі як папір і шкіра. Беручи до уваги безпеку користувача, вбудована технологія біологічного моніторингу пристрою дозволить припиняти зарядку при ідентифікації людського тіла.
Нове покоління зарядного обладнання Motorola «повітря-повітря» має фазовану решітку, що складається з 1600 антен, а також оснащене незалежним чіпом управління зарядкою і алгоритмом зарядки Motorola.

Значні поліпшення в інтеграції, відведенні тепла, напівпровідникових матеріалах і швидкості перетворення дозволяють забезпечити більш стабільну і цілеспрямовану зарядку.
Чень Цзінь, генеральний менеджер підрозділу мобільних телефонів Lenovo в Китаї, сказав: «Коли я вперше побачив технологію в роботі, я теж був здивований. Головне, що ми вже близькі до комерційного запуску».
Точні терміни запуску відповідних зарядних пристроїв не повідомляються. Перше покоління бездротової зарядки по повітрю від цієї компанії було представлене в січні.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас