Завод «Більшовик» продадуть 27 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завод «Більшовик» продадуть 27 жовтня

Казна та Політика
417
Аукціонна комісія Фонду державного майна України на засіданні у вівторок визначила дату приватизаційного аукціону з продажу АТ «Перший Київський машинобудівний завод» (ПКМЗ, колишній завод «Більшовик»), яка відбудеться 27 жовтня.
Про це повідомили в пресслужбі ФДМ.
«7 вересня 2021 року аукціонна комісія на своєму засіданні прийняла рішення про затвердження 27 жовтня 2021 року як дати проведення аукціону з приватизації 100% АТ „Перший Київський машинобудівний завод“ (колишній завод „Більшовик“)», — повідомили в пресслужбі відомства.
Як нагадали у ФДМ, стартова ціна підприємства встановлена на рівні 1,39 млрд грн.
«Прозора приватизація дозволить не тільки зняти тягар з бюджету, а й залучити реальні інвестиції і створить умови для збереження і модернізації виробництва, яке має потенціал. Від приватизації виграють всі: і співробітники, яким заборгували зарплати, і Київ, який замість покинутої території отримає проєкти комплексного розвитку, і державний бюджет у вигляді погашення боргів у розмірі 500 млн грн і мільярдних надходжень від приватизації», — цитує пресслужба голову Фонду Дмитра Сенніченка.
У засіданні Комісії взяли участь представники ФДМ, ПКМЗ, Київської міської державної адміністрації, Міністерства економіки, Служби безпеки України, ДБР, Нацполіції та компанії-радника з привітизації — ТОВ «КПМГ-Україна».
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас