Представили електромобіль, який може зменшуватися на парковці (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представили електромобіль, який може зменшуватися на парковці (фото)

Технології&Авто
676
Компанія City Transformer з Ізраїлю представила на міжнародному автосалоні в Мюнхені однойменний електрокар-трансформер. Про це повідомляє профільний портал Autocar.
Новинка під назвою City Transformer здатна змінювати розмір колії, що робить її більш компактною і здатною вміститися навіть на вузькому паркувальному місці. Так, автомобіль “трансформер” оцінили в 12 500 євро за базову версію, правда тільки на етапі попереднього замовлення. Далі до ціни додасться ще 3500 євро.
Автомобіль має всього два місця, розташовані одне за одним. При цьому в режимі “паркування” його габаритна ширина не перевищує 1 метра. Розробники електрокара запевняють, що в подібному стані машина економить до 75% паркувального простору, оскільки на стандартному місці для стоянки можна вмістити до чотирьох таких City Transformer. Іншими словами, ми отримуємо закритий мотоцикл з відкидними вгору “ламбо-дверима”.
Для більш впевненого пересування на високих швидкостях шлях City Transformer можна збільшити до 1,4 метра, за рахунок рухомих коліс, які розсуваються на 20 см з кожного боку. Колісна база машини при цьому не змінюється і становить 1,8 метра при загальній довжині City Transformer в 2,5 метра.
Машина має два електромотори потужністю 7,5 кВт кожен. До швидкості 50 км/год вона розганяється за 5 секунд, а максимальна швидкість обмежена позначкою в ​​90 км/год. Однієї зарядки батарей вистачає на 180 км пробігу. Коли саме автовиробник планує почати поставки електрокарів City Transformer, не повідомляється.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас